Bezoek onze toonzaal tijdens weekdagen op afspraak tussen 09h00 en 17h00

Waarom AluLim?

Kwaliteit

AluLim werkt met hoogwaardig aluminiumproducent Schüco en maakt dus een punt van kwalitatieve realisaties. Het steekt daarom veel energie in de details en de afwerking van haar geproduceerde ramen, deuren, gevels, veranda's, rolluiken en zonwering.
 

Vakmanschap

Door de jaren heen hebben de leden van AluLim Aluminiumconstructies een technisch sterke achtergrond ontwikkeld. Ook de eigen productiehal zorgt voor een intensief toezicht op een hoogwaardige en esthetische uitvoering.

Innovatie en veiligheid

Allereerst deelt AluLim de filosofie van Schüco: vernieuwende en grensverleggende aluminiumconstructies. Aansluitend worden onze werknemers bijgeschoold, zodat ze van de meest recente ontwikkelingen op de hoogte zijn en die in de praktijk kunnen toepassen.

Klantgerichtheid

AluLim en haar showroom kunnen op weekdagen bezocht worden. Ook geeft AluLim advies bij de plannen en ontwerpen van de klant. Deze krijgt een technisch degelijke uiteenzetting met respect voor de eigen stijl en de persoonlijke wensen.

Doorgedreven engineering

De leden van AluLim Aluminiumconstructies zijn zeer technisch aangelegd en denken hierdoor mee met de opdrachtgevers. Er wordt steeds gezocht naar een duurzame, innovatieve, technisch sterke en toch esthetische oplossing voor ieder opduikend probleem.

Milieuvriendelijk
Aluminium is omwille van zijn duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en sterkte een milieuvriendelijk materiaal. Daarnaast is aluminium een legering van ertsen en dus 100% recycleerbaar.