Bezoek onze toonzaal tijdens weekdagen op afspraak tussen 09h00 en 17h00

Wat heeft AluLim reeds gerealiseerd?

Projectbouw

Bij grote bouwprojecten hoort vaak dezelfde leuze, namelijk "Tijd is geld". Projectbouw staat dan ook voor kwalitatief werk en heldere afspraken binnen een strak omlijnd tijdsbestek. Echter de omzetting ervan naar tastbare resultaten is belangrijk. AluLim heeft zich dan ook door zijn duurzame, vernieuwende en veilige ideën -en uiteindelijke ervaring- opgeworpen tot een vooraanstaande partner in de projectbouw.

Bekijk realisaties.

Woningbouw

Ook particulieren zetten heuse projecten op poten. Vaak is dit een eigen woning. Zulk een project vormt een "levenswerk" en is hierdoor erg persoonlijk. Omwille van deze eigenschap kan AluLim Aluminiumconstructies de bouwheer en/of architect begeleiden in de showroom en vrijblijvend advies geven bij de ontwerpen en uiteindelijke bouwplannen. Steeds met respect voor de eigen stijl en de persoonlijke wensen.

Bekijk realisaties.

Andere projecten

Ook wanneer een idee of opdracht niet in een specifieke categorie, zoals projectbouw of woningbouw, ondergebracht kan worden, is AluLim in staat om een rol van betekenis te spelen. Tal van "andere projecten" tonen immers aan dat AluLim ook in zulke opdrachten zijn pijlers toepast. Een hoogstaande kwaliteit, esthetische vormgeving en duurzaam werk blijven namelijk vereisten.

Bekijk realisaties.