Over AluLim

Gangmaker in
aluminiumconstructies sinds 2007

Alulim is een bedrijf uit Oudsbergen (Opglabbeek), gespecialiseerd in de productie en plaatsing van aluminiumconstructies. Wij drijven aluminium tot het uiterste!

Expert in ramen, deuren en gevels

Alulim is specialist in het produceren en plaatsen van aluminium constructies
voor projectbouw en particuliere woning. Ons brede assortiment bestaat uit:

  • Ramen en deuren
  • Glasgevels
  • Gevelbekleding
  • Glazen constructies
  • Beglazing
  • Veranda’s
  • Rolluiken en screens
  • Zonweringen

Succesverhaal van Jos Jeunen

Na 30 jaar ervaring als werknemer in de aluminiumsector startte Jos Jeunen in 2007 zijn eigen bedrijf in aluminiumconstructies. Hij koos bewust voor het uitbouwen van eigen productie, plaatsing en logistiek. Daardoor is Alulim, ook nu nog, niet afhankelijk van derden en bewaart ze de volledige controle over het hele bouwproces.

Alulim maakte naam. Waar het initieel niet de bedoeling was om veel groter te worden, werd Alulim ook buiten Limburg, en vandaag over heel België, een belangrijke en gegeerde speler in aluminiumbewerking voor projectbouw en particuliere woning. Gerenommeerd voor zijn uitstekende kwaliteit, vakmanschap en klantgerichtheid!

Anno 2019 bestaat Alulim uit een hecht team van 30 personen. Ondertussen maakt ook dochter Hanne deel uit van het team.

Laat de sterkteberekening gerust AAN ons over

Alulim levert naast standaardproducten voornamelijk maatwerk. Onze aluminium ramen, deuren en gevelconstructies worden volledig op maat van de klant gemaakt. Architecten en bouwheren laten de studie en sterkteberekening met een gerust hart aan ons over.

Alulim kan rekenen op een oerdegelijke expertise in de aluminiumsector. Ons team levert steevast vakmanschap.

Eigen showroom

Ons product moet je voelen, zien en beleven. Klanten kunnen onze producten in levende lijve komen ontdekken in onze showroom in Oudsbergen. Pas dan kan je een juiste keuze maken.

De mogelijkheden in uitvoeringen, beslag, glasdikte en afwerking zijn erg uitgebreid. Bij interesse gidsen we jou graag door onze toonzaal. Dat kan steeds na het maken van een afspraak.

Alles in eigen handen

Alles zelf doen was een doordachte keuze. De grote kracht van Alulim schuilt in de eigen showroom, atelier, plaatsingsdienst en transport. De productiehal werd in 2018 uitgebreid met 900 m² om de verhoogde capaciteit op te vangen.

Continu innoveren

De bouwsector evolueert snel. Alulim streeft ernaar zijn positie als gangmaker te handhaven door continu te innoveren. Grensverleggende aluminiumconstructies, integratie van nieuwe technologieën, modernisering van de infrastructuur en bijscholing van het personeel zijn daarin onze voornaamste pijlers.

Passie voor aluminium

We zijn gepassioneerd door ons vak. Een perfecte afwerking waarbij alle details goed zitten, daar gaan we voor. Kwaliteit is bij ons geen loze belofte: daar staan we voor! Daarom kiezen we steevast voor kwaliteitsmaterialen van de Duitse producent Schüco.