Ramen & deuren

Met hoogwaardig
aluminium van Schüco

Ramen en deuren zijn een bepalende factor in het uitzicht en de energiezuinigheid van een gebouw. Kies voor een ervaren partner als Alulim voor de productie en plaatsing van jouw ramen en deuren.

De voordelen van aluminium

 • Milieuvriendelijk
 • Lange levensduur
 • Stijlvolle look
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Kleur- en vormvast

Onuitputtelijk veel mogelijkheden

Mooie ramen, maar ook grote glaspartijen met haast onzichtbare profielen: ze maken een gebouw echt af. Of het nu gaat om een woning, kantoorgebouw, appartement, showroom, industriegebouw of projectbouw, ramen en deuren zijn een essentieel onderdeel van de afwerking. Alulim helpt graag mee om jouw ideeën werkelijkheid te laten worden. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring zijn er mogelijkheden in overvloed. Alles volledig op maat en tot in de puntjes afgewerkt.

Klaar voor de toekomst met aluminium ramen

Aluminium is het materiaal van de toekomst. In tegenstelling tot PVC is aluminium volledig recycleerbaar en heeft het een veel langere levensduur. Bovendien zorgt het juiste type profiel in combinatie met degelijke beglazing voor een aanzienlijke verbetering van het E-peil. Hoe beter het warmtebehoud, hoe meer je bespaart op je energiefactuur.

Uitsluitend materialen van

Alulim werkt uitsluitend met profielen van de toonaangevende, Duitse aluminiumproducent Schüco. Alulim gaat voor niets minder dan topkwaliteit. Onze ramen en deuren zijn duurzaam, handig in gebruik en veilig.

Voor wie?

Alulim biedt oplossingen van profiel tot beglazing voor particulieren en zakelijke klanten. Onze ramen en deuren zijn 100 % maatwerk waardoor we elk project afwerken met passend aluminium- en glaswerk. Een complexe opdracht? We zetten er met plezier onze tanden in!

 • Kantoorgebouwen
 • Appartementen
 • Showrooms
 • Vitrines
 • Industriegebouwen
 • Woningen

Mee met DE laatste technologieën

Het wauw-effect bij een gebouw bereik je niet door vast te houden aan oude gewoontes. Gedurfde en vernieuwende toepassingen passen we met plezier toe. Denk bijvoorbeeld aan geautomatiseerde ramen, deuren en schuiframen of glas dat met één druk op de knop ondoorzichtig wordt. We gaan zelfs een stap verder. Verwarmend glas en glas met geïntegreerde lamellen hebben geen geheimen meer voor ons. Maar onze paradepaardjes bij uitstek zijn de diverse toepassingen inzake ingebouwde elektronica zoals toegangscontrole met vingerscan, het gebruik van BlueCon via een applicatie op uw smartphone … De toekomst dient zich aan, maar wij zijn nu al helemaal mee!

Aanvullende accessoires

Voor een volmaakt product

Beslag
Beslag

Uitgebreide keuze aan krukken, sloten en scharnieren. Veilig en 100 % passend bij jouw concept.

Screens
Screens

Een subtiele maar doeltreffende zonwering. Screens kunnen tot 96 % van de zonnewarmte tegenhouden.

Vliegenramen
Vliegenramen

Houd ongedierte buiten met onze vliegenramen en –deuren die naadloos aansluiten bij jouw aluminium schrijnwerk.

Rolluiken
Rolluiken

Kies voor het comfort van rolluiken. Inbraakwerend, isolerend en verduisterend.

REALISATIE

“AluLim leverde topwerk! Wij zijn uiterst tevreden.”

Jan Janssens, Firma Butsel

Interesse in ramen en deuren van AluLim?