Rolluiken
en screens

Perfect geïntegreerd in jouw bouwproject

Wil je heerlijk vertoeven op je terras of binnenshuis zonder verblind of oververhit te worden door de zon? Alulim produceert en plaatst aluminium zonweringen volledig aangepast aan jouw woning of projectbouw en naar jouw smaak en voorkeur. Gedaan met de ongemakken van het zonlicht.

Rolluiken

Beperk opwarming door de zon en kies voor rolluiken of screens. Onze rolluiken en screens, elektronisch of handbediend, worden samen met onze aluminium ramen perfect geïntegreerd in jouw woning of gebouw. (Hier komt een andere tekst)

Screens

Screens sluiten minder sterk af dan rolluiken, maar bieden dan weer meer keuzemogelijkheden. Je kan kiezen uit tal van kleuren en diktes wat betreft het doek. Bovendien is een screen makkelijker weg te werken, waar een rolluikkast veel meer ruimte in beslag neemt. Bij een screen behoud je bijgevolg een clean uitzicht.

Gecombineerd met vakkundig aluminiumschrijnwerk

Alulim combineert zijn aluminium vakmanschap met de screens of rolluiken van jouw keuze. Dankzij ons eigen atelier hebben we de integratie van rolluiken en screens volledig zelf in handen.

REALISATIE

“AluLim leverde topwerk! Wij zijn uiterst tevreden.”

Jan Janssens, Firma Butsel

Interesse in ramen en deuren van AluLim?